Bli god man eller förvaltare - Anmälan till digital informationsträff

Via tjänsten kan du anmäla dig till en digital informationsträff där du får veta mer om vad det innebär att vara god man och förvaltare.

För många Malmöbor är vardagen lite extra utmanande. Malmö stad söker nu personer som vill bli god man eller förvaltare och som kan göra någon annans vardag lite lättare.

Enheten för överförmyndarärenden i Malmö stad arrangerar löpande informationsträffar där vi berättar mer om vad det innebär att vara god man eller förvaltare för vuxna. Det kostar ingenting att anmäla sig och delta på informationsträffen.

Informationsträffen hålls digitalt via Microsoft Teams och tar cirka 45 minuter. Du behöver en dator, surfplatta eller mobiltelefon för att kunna delta.

För att anmäla dig behöver du uppge

  • dina kontaktuppgifter (namn, telefonnummer och e-postadress)

  • ett tillgängligt datum i kalendern.

Efter att du deltagit på informationsträff

Du väljer själv om du vill gå vidare och skicka in en intresseanmälan för att bli god man eller förvaltare. 

Information om att bli god man eller förvaltare

Skyddade personuppgifter

Du som har skyddade personuppgifter ska inte använda denna e-tjänst. Orsaken är att informationen som lämnas i e-tjänsten kan bli en offentlig handling. Det är heller inte möjligt att garantera fullständigt skydd från obehörig insyn. Ta istället kontakt via telefon på 040-34 95 22 eller besök oss på Storgatan 15.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa