Sommarkollo - Anmälan 2023

Den här tjänsten kräver inloggning

Här kan du anmäla dina barn till sommarkollo i Hästveda och Höllviken. Vi erbjuder ditt barn ett team av entusiastiska ledare som tillsammans gör allt för att ditt barn ska få en spännande och oförglömlig upplevelse i härlig natur.

Barnet måste antingen vara folkbokfört eller gå i skolan i Malmö för att kunna få plats på kollo. 

Vi som arbetar på kollo strävar efter att ge trygghet, gemenskap, god mat, lek och många glada skratt tillsammans i en fantastisk miljö! Kollo har en gemensam värdegrund som står för allas lika värde. Vi arbetar även aktivt med miljöfrågor och lägger stor vikt vid naturupplevelser.

Tider för kollo

I början av juni erbjuds 12- och 10-dagars kollo, och i slutet av juli finns även 6- och 5-dagars kollo i både Hästveda och Höllviken. På de kortare perioderna kan du som vill prova på kollo eller bara vill vara borta 5-6 dagar komma och få en härlig upplevelse tillsammans med nya och gamla kompisar.

Reservplatser

Barn som inte får plats i första antagningen blir reserver. Dessa barn försöker vi ge plats under våren efterhand som vi får in återbud.

Vid tillräckligt stort intresse kommer vi att erbjuda tjejstuga i Hästveda.

Om du vill ändra i din ansökan

Vänligen observera att du inte kan göra ändringar i din ansökan på egen hand. För ändringar, vänligen mejla kollo@malmo.se

Skyddade personuppgifter? 

Du som har skyddade personuppgifter ska vara försiktig att använda denna e-tjänst. Orsaken är att informationen som lämnas i e-tjänsten kan bli en offentlig handling. Det är heller inte möjligt att garantera fullständigt skydd från obehörig insyn. Kontakta istället Malmö Sommargårdar via telefonnummer 0723-526050, 0723-526075.

 

Kontaktuppgifter

Behandling av personuppgifter

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa