Håll om mig - Anmälan till kurs

Håll om mig är en tvådagarskurs för er som vill fördjupa er parrelation. Den bygger på EFT, emotionell fokuserad terapi för par som är en metod med stark evidens.

Datum och tid: Kursen startar med ett individuellt parsamtal 27 april. Sedan hålls två grupptillfällen 4 och 11 maj kl.15.00–18.30.

Plats: Holmgången, Södra Förstadsgatan 23

Mer information om Familjerådgivningens kurser

Observera att ni måste vara boende i Malmö för att kunna anmäla er till kursen.

Avgift

Kostnaden är 900 kronor per par, 300 kronor per besökstillfälle. Fika och arbetsmaterial ingår. Betalning sker med kort eller via Swish. Vi ber er även att inför kursstart köpa eller låna och läsa boken Håll om mig av Sue Johnson då det är en del av materialet som kursen utgår ifrån. 

Kursen fokuserar på att

  • förstå vad som händer i er kommunikation och med era känslor både på och under ytan
  • bryta gamla negativa mönster som man kört fast i
  • få en bättre relation som leder till mer fysisk och känslomässig närhet.

Innan kursstart träffar vi varje par individuellt vid ett tillfälle för en fördjupad introduktion. Introduktionen följs av två tillfällen i grupp med max fem par. Vid dessa tillfällen varvas föreläsningar och korta filmsekvenser i grupp samt övningar och samtal som sker avskilt parvis.

Skyddade personuppgifter

Om du och/eller din partner har skyddade personuppgifter ska ni vara försiktiga med att använda denna e-tjänst. Orsaken är att informationen som lämnas i e-tjänsten kan bli en offentlig handling. Det är heller inte möjligt att garantera fullständigt skydd från obehörig insyn. Ta istället kontakt via telefon på 040-34 03 67 eller 040-34 03 62.

Kontaktuppgifter

Behandling av personuppgifter

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa