Stipendiet Kulturkraft - Ansökan och redovisning

Den här tjänsten kräver inloggning

Stipendiet Kulturkraft är ett kulturstipendium för unga Malmöbor i åldern 18-30 år som vill genomföra kulturprojekt i mindre skala. Du som har nya idéer och vill ta initiativ till ett projekt inom konst, kultur och kreativt skapande är välkommen att ansöka. Det gäller oavsett om du har större eller mindre erfarenhet inom kulturområdet. Projektet ska genomföras i Malmö och ska vara öppet för publik eller deltagare. 

Du kan välja att ansöka om 10 000 kr eller 20 000 kr. Ansökan kan göras löpande under året.

Läs bestämmelserna för Stipendiet Kulturkraft innan du ansöker.

Bestämmelser för kulturstöd

Frågor och svar samt vägledning om vilket belopp du bör söka

Observera att systemet automatiskt loggar ut dig efter 30 minuters inaktivitet. Uppdatera sidan för att försäkra dig om att du fortfarande är inloggad. Spara ofta för att inte förlora något arbete.

Redan påbörjat en ansökan?

Om du har sparat en påbörjad ansökan i e-tjänsten hittar du den under Ej inskickade ärenden på Mina sidor som du hittar i menyfältet.

Redovisning

Om du får beviljat stöd ska du redovisa ditt projekt ca en månad efter att projektet avslutats. Redovisningen gör du i denna e-tjänst. Instruktioner över hur du gör för att redovisa skickas ut i samband med besked om beviljat stöd i meddelandefunktionen på Mina sidor.

Kontaktuppgifter

Behandling av personuppgifter

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa